Eftersom så många av er frågat mig om, och berömt, min Sailor Moon-kostym jag hade på mig igår……(inteeee men jag tänker att ni har tänkt på det i tysthet i alla fall)….tänkte jag visa er lite mer av den lille utfitten. Jag kände mig EXTREMT nöjd med den, trots att handskarna skulle vara vita och ”stövlarna” (i mitt fall strumporna) röda och jag gjorde tvärt om pga brist på tillgång.

Så här såg det lilla hopplocket ut innan fiestan igår (liiiiiiite svettigare och stökigare efter festen)

20131103-200944.jpg

Skjortan hittade jag på en otroligt skum affär vid namn Röda stjärnan vid fridhemsplan. Jag har väl aldrig känt mig så obekväm i en botique någonsin förr som när jag gick omkring där bland militärklädslar och soft air-guns och bockskägg. Jag hade gått över lik för en sådan här skjorta i perioden där Håkan sportade en sjömanskostym på spelningar, men nu vet jag inte riiiiktigt vad jag ska göra av den…?

Kjolen köpte jag av min kömpis Josefin men den är från American Apparel ursprungligen. En reflektion kring den är: jäääääääääävlaaaarrrr vad små storlekarna är. Efter lite brunch satt en M tight som ett riktigt ålskinn.

Strumporna köpte jag på TopShop i njuwjork när vi var där förra året.

Handskarna köpte jag på Beyond Retro men de gick sönder under kvällen, så himla värdo. Hade ju annars passat asbra tillsammans med massvis av mina andra outfitts.

Håret är löshår från HM som jag knöt runt mina egna små tofsar (med betoning på små efter senaste klippningen). Samma sak med dem som med skjortan, vad gör jag av dem nu?!??!

Måntiaran tillverkade jag själv av papp, ischokladformar, en pärla och gummiband.

Den lilla rosetten är från något gammalt paket eller så. Det låg här hemma och skräpade i alla fall.

Katten är den gamla vanliga Leia som för denna photoshoot var Luna, men hon vägrade ta på sig en liten stjärna i pannan och när hon pratade förstod jag inte alls vad hon sa..? Rätt dålig Luna.

 

LUNA! ATTAAAACKKKKKKK

20131103-200956.jpg

Här är en närbild på sminkningen. Shit pommesfrittes vad jag kämpade med den. I timmar säger jag er. Det var mycket bortsuddande och ditmålande igen. En ”kul” detalj var att sminkningen gjorde att jag såg himla vindögd ut på alla bilder pga allt det vita där på sidan av ögonen. Därav denna sneda selfie, tycker iofs oftast att jag är soetast från sidan och lite uppifrån *pOsiNg LiKe iN tHe GoOd oLd PlAyAhEaD dAyZ*
20131103-201007.jpg

Närbild på vindögdheten. Eller hur vindögt!!!
20131103-201032.jpg

 

Ja så där såg jag ut innan vi lämnade hemmet, men efter flera timmars fäzthande och M Y C K E T dansande eftersom jag tycker det är så himla kuligt att svänga mina lurviga och sedan en avslutande promenad genom ett sinnessjukt vackert Skogskyrkogården så var jag inte lika piffig längre. Snabbt som tusan svidade jag om till nattlinnet och efter lite soffhäng blev det sängen för denna lille Sailor. Sjukt kul fäzth var det i alla fall!
20131103-201017.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *