Here comes the big midsommarinlägg. Brace yourself. Med mycket bilder och inte lika mycket text. Hello hey jag har faktiskt ett liv att leva (alltså ligga i soffan och kolla på OITNB och äta rabarberbulle).

Det började på torsdagen då jag och Tomas och Katinka och Satan bilade ner till Skåne tillsammans.

Resan skulle ta sex timmar men vi fastnade i diverse bilköer och var tvungna att ta en middagspaus på äckelpäckel burger king och en hoppa i hoppborg-paus. Den där hoppborgen var den sämst pumpade hoppborg jag hoppat i! Det var så sjukt jobbigt.     

Sisodär åtta och en halv timme efter att vi lämnat Hökarängen anlände vi till Ljungahusen. Nästan längst ner i Skåne. Satan var nog mest nöjd av oss alla av att få slippa ut ur bilen, eller helvetesmaskinen som han kallade den.    

Vi kom mitt i natten så vi gick och la oss efter lite häng på verandan. Och dagen efter vaknade vi upp och det var midsommarafton. På morgonen gjorde vi inte många knop, utan skrotade mest runt och åt frukost. Sen mitt på dagen ungefär åkte vi in till Malmö för att handla inför kvällens middag och hämta upp Vilda som kom med tåget.

Detta tog naturligtvis längre tid än vad vi tänkte, så det blev en stressig göra oss iordning-halvtimma efter att vi kommit hem igen. Bara att störta in i duschen och platta håret medan det fortfarande var blött och slänga på en klänning. Det var mulet på eftermiddagen men ganska varmt, så jag körde på klänning, tjocka strumpor och stövlar som outfit. Kändes mycket midsomrigt.

Efter piffet hade vi photoshoot utanför huset. Alltså om jag inte redan var gift med Tjompen, och inte Katinkas pappa också var gift med en person då skulle jag ha gått ner på knä och friat på studs för jag vill att allt hans ska bli mitt!!! Så otroligt fint var det!

  

I samband med photoshooten tittade solen fram! TJOHO!!! Vi blev alla mycket mycket nöjda och glada och varma.        

Katinka hade piffat sig med midsommarhalsband <3 

Efter lite häng och tillredning av diverse ätbara saker var det dags för middagen. Vi åt klassiska midsommarsaker så det radar jag inte ens upp. Ni vet precis vilken shit i’m talking about…        

Jag och Katinka stod för unerhållningen när vi mimade till Firework med Katy Perry i mickar som inte var inkopplade…

(fast egentligen stod i princip alla andra för underhållning i form av olika sånger och ”spexigheter” eftersom de allra flesta där var med i  diverse kårer och spex osv. Jag satt mest och fattade noll men hann lära mig en sång i alla fall som handlade om en stor kuk……………………………….)

Efter middagen gick vi ner till stranden och tog ännu fler bilder. Det hade klarnat mycket mer så solen var framme och skapade ett väldigt fint ljus. Jag läste förresten på nöjesguidens vett och etikett för instagram i sommar att hoppbilder är fett lame. I beg to differ.

            

Och så en gruppbild på hela midsommargänge. Helo alla.  

Sen fortsatte kvällen med lekar och karaoke och bad i jacuzzin under stjärnhimlen osv. Drömmigt det låter eller hur?!

Dagen efter VAR DET OCKSÅ SOL!!! Praise the lord. Självklart var detta tvunget att dokumenteras. Finns det ingen bild på det så hände det aldrig, ni vet det va?    

Heheh nyvakna småögonen :’) 

Vi åt en sjuhelskotta brunch för alla som älskar kött och ägg, vilket inte är jag. Men jag fick äta en massa jordgubbar och stekt potatis så det gick ingen nöd på mig inte.  

Och efter brunchen väntade en dag av chillivanilli. Vi bara hängde i solen, gick och badade, fotograferade ännu mer i solen, sov lite middag, åt lite till..osv.        

Vilda badade men jag lyckades aldrig komma i så långt utan nöjde mig med att doppa fötterna i det ISKALLA vattnet. Det var dessutom maneter i massor och det är ju något av en fobi för mig.

  

 

När dagen blev till eftermiddag begav de flesta gäster sig hemåt, och kvar stannade en liten elit som roddade ihop en grillmiddag. Alla ville vara med och kocka vid grillen men inte blev det sämre soppa för det! 

Vi dukade upp på stranden för att riktigt suga musten ur idyllen (sen fick vi hastigt springa in med alltihopa på den inglasade verandan när ett skyfall plötsligt drog förbi, och vi gjorde det så sjukt snabbt eftersom vi redan delat ut arbetsuppgifter till alla ifall det skulle hända..mvh rutinerad) 

Mmmmmm grillat med en ljummen potatissallad och bajne. Smaken av sommar.

Efter middagen åkte ännu fler hemåt sitt, och det var elitens elit kvar. Alltså jag, Vilda, Tomas, Katinka och Jon. Jag gillar dessa personer så himla himla mycket!!!
    

 

    

OBS triggervarning för poetiska naturbilder. MEN ALLTSÅ KOLLA PÅ DETTA DÅÅÅÅÅ. Och det var liksom ett steg utanför huset det såg ut såhär?!?!??!?

  

När vi fotat lite gängbilder på oss så gick musten ur oss och vi fick göra det vi alla längtat efter så länge så länge. Lägga oss i storhuset framför tv:n och titta på film tillsammans och bara pusta ut. Jag och Vilda hämtade självklart våra täcken. Åh alltså pyjamaspartyvibbarna!! Älskar känslan.

Och snipp snapp snut så var midsommarsagan slut. Dagen efter packade vi ihop oss och tog lille Elgen hem igen. Ett litet pitstop på en äcklig vägkrog med äcklig mat och en kisspaus bara och sen var vi hemma igen.  

Det var verkligen inte en midsommar som jag hade valt (eftersom jag varit på kollo varje sommar i hela mitt liv på midsommar, men i år blev det inte så eftersom en bajsig chef inte lät mig komma ut vilket gjort mig så himla ledsen och otrygg osv) men den blev så otroligt mycket bättre än jag kunnat föreställa mig. Såklart är detta tack vare Tomas, Vilda, Katinka och Jon. Så himla fina och omtänksamma och härliga och roliga och snälla och bara bra människor! Precis sådana jag vill ha i mitt stall av palz. SÅ FRÅN MIG TILL ER. SHOUTOUT!! TACCCCCCCCCKKK (som fan) för midsommarhelgen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *