Ahapp så var snart denna dag till ända också den. Jag har gjort cirka noll zpexigheter. Först satt jag ju som sagt och skrev hemtenta (tack för era peppiga kommentarer), sedan tog jag småbena och vandrade hit

IMG_7478.JPG

Tog ett nummer och slog mig ner på vänt

IMG_7479.JPG

Och efter en liten stund fick jag komma in till min läkare och så pratade vi igenom mina provsvar och om hur vi ska gå vidare med min trötthet. Jag gillar henne jättemycket! Hon tar mig på allvar och det känns inte som att hon vill bli av med mig så snabbt som möjligt.

Efter vårdis gick jag hem igen och scrollade lite i mitt hemtentedokument. Mm produktiviteten själv är jag. Jag ska trycka upp visitkort där detta står i stora neoniga bokstäver. Sen tog jag benen igen och gick ut från läggan mot tunnelbanan och åkte till Slussen och sen vidare till Skeppsholmen och jobbet

IMG_7487.JPG

Ja och nu sitter jag här på bänken like a gangster och petar näsan och rullar tummarna och väntar på att föreställningen ska sluta så att jag får åka hem.

IMG_7489.JPG

Jag är så sjuuuukt trött. Vill bara kunna zappa mig hem till min mjuka varma säng!!! Vilken himla dröm :—-)))))))

4 comments on “Min dag”

  1. Jag går också sista terminen på min utbildning och är så sjuuukt seg med plugg. Vill bara bli klaaar med alla skol-måsten. Det ska bli det mest najsiga sen, att när en jobbar är en ledig!

    • Ehehehhhehehe tråkigt att jag valt ett yrke där jag heller aldrig blir riktigt klar……… *åNgHeSt* Men förhoppningsvis blir det annorlunda :))))

  2. Åh ska också till vårdcentralen imorgon gällande problem med magen, ska dock få träffa en AT-läkare, hmmm.. Men blir nog bra det med. Min största rädsla är att inte bli tagen seriöst, hänt alldeles för många gånger, tyvärr. *nervös*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *