I fredags avslutade jag som vanligt arbetsveckan med en öl på kontoret. Jag hade min nya finskjorta på mig för direkt efter jobbet bar det av på en så kallad Collectors Bärs.

Collectors Bärs innebär att vi är ett gäng samlare som ses och dricker öl och pratar om leksaker och sånt.

Så vi tjabbade och skålade och hade oss. Ja, många män med skägg. 100% män och typ 90% skägg.

Ursprungligen skulle vi haft den här skjortan alla tre, men så dök Henry upp helt svartklädd. How Vader of him. Eller Kylo. Hur som helst så fick han vara med i alla fall. Han blev sångaren i vårt imaginära band.

Henry hade också med sig lite öl från sin brors bryggeri, Bryggverket, och det är alltid smart att försöka muta sina bandmedlemmar med mikrobryggeriöl. Här är Mange med deras öl Janne Shuffle. Jag vetefan varför flaskan ser så liten ut, det måste ha med vinkeln att göra.

Hur som helst.

Om ni ser det här, Bryggverket, så var er öl väldigt god.

När vi pillat klart på leksaker hoppade vi in i en taxi och åkte till Monks. Där åts det gott och dracks ännu mer öl.

Som ni redan sett så resulterade öldrickandet i att jag sov stora delar av gårdagen för att sedan åka till Bun Meat Bun och bli bjuden på burgare av Yrsa.

Hon var så jävla sugen på burgare.

Och jag också så klart. Jag älskar ju burgare.
 

Sedan tittade vi på Mello (Ni är dumma i huvudet som röstade vidare tråk-Frans, men whatever) och så satt jag uppe några timmar efter att Yrsa lagt sig för att titta på serier vi inte ser tillsammans, alltså Better Call Saul och House of Cards.

Idag har vi tagit det lugnt och sett färdigt på första säsongen av Love för att sedan ge mig lite härligt söndagsdåligt samvete med Cowspiracy. Vi kan fan inte hålla på och förstöra världen på det här sättet. Vad är jag för as som äter kött egentligen? Jag måste gå ännu längre än jag gjort de senaste åren då jag i stort sett slutat äta billigt kött och tyyyyyyp inte äter kött hemma längre. Kommer jag sluta äta kött helt? Nej, inte just nu. Men det måste bli ännu mer av en lyxgrej. Den senaste månaden har jag liksom tryckt ett gäng jävla burgare. Och även om det inte varit massproducerade McDonaldsburgare så det definitivt varit ett onödigt frosseri. Men jag har ju haft nån form av frosseri i allt onyttigt som vad jag bara kan se som en reaktion på att jag ska få barn och jag tänker att jag inte kommer lämna  lägenheten på några månader.

Så. Skärpning Tomas. Ännu mindre kött får det bli. Kanske en till två gånger i månaden.

Jaja, se Cowspiracy helt enkelt om ni inte gjort det. Jag hatar fan att det som vanligt är kapitalism som styr och fuckar upp vår värld. Dra åt helvete, kapitalistjävlar och hurra för medborgarlön!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *