Ying och yang. Och Hanna.

Har hängt med de här bästa ikväll! Carro och Hanna kom hem till lilla mig på middag, och Tomas är av någon anledning alltid här? Vi åt pasta med mycket vitlök, tomater, ruccola och parmesan och till efterrätt pannacotta. Himmelens gött. Nu är jag så mätt att jag skulle kunna föda en brun bäbis………hehee.

Jag är så glad att jag fått så fina vänner på köpet i och med jobbet på Egoboost! Och att vi fortsätter vara vänner. Jag har annars känt att jag har lite svårt med detta att behålla vänner, och ta det till en nivå över ”vi ses på jobbet/i skolan och har kul ihop men inte mer än så” stadiet.

 

Imorgon ska jag som jag skrivit tidigare jobba på HM. Lönehelg är alltid min jobbhelg. Mmmmm…..älskar att känna svetten lacka längs ryggen och saltsmaken på läpparna på grund av det ymniga svettandet. Och att få ont i fötterna, ont i ryggen, ont i huvudet och ont i käkarna av allt stående och leende. Men jag ska inte klaga. Det är ett himla bra jobb att ha!!! Säger som jag säger varje gång jag ska jobba: kom och säg hej vettja! Jag jobbar på HM som ligger mitt emot Åhléns och som alltid är ganska mycket folk och ganska stökigt. Jag kommer ha på mig leopardtights och vara svettig på överläppen! Och känn er inte blyga för jag är säkerligen blygare än vad ni är, tänk på mig som en orm eller en spindel!

1 comment on “Min kväll”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *