Jag har blivit sjukt dålig på att fota, jag tror att det är för att min gamla mobil dels var full, dels bara tog suddiga bilder och dels var så himla långsam. Så nu har jag liksom vant mig vid att ha en dålig kamera en inte kan fota med, bara det att jag ju inte har det längre? SÅ idag bestämde jag mig för att vara bättre med dokumentationen. Häng med på Yrsas lediga dag i bilder.

Som ni vet började dagen med mys i soffan. Och det var inte bara jag som mös (myste??) loss, självklart var Leia med. Hon är a l l t i d med när det vankas mys.
IMG_2150.JPG

När jag hade tagit det lugnt tillräckligt länge så klädde jag på torson och gick ut i det soliga vädret. Jag hade ju lagt undan ett par shorts på HM, från studio kollektionen, som jag var och provade. De var väldigt fina på galgen, och framifrån när en inte riktigt ser hur de ser ut.

IMG_2155.JPG

Men de var väldigt konstiga i linningen, det blev en ful glipa. Eller så var det min kropp som var konstig i relation till byxan. Oavsett så kändes de inte så bra så det blev inget köp.

IMG_2159.JPG

Däremot köpte jag en annan sak från studio kollektionen, som ni får se någon gång senare. Och sedan gick jag vidare till Granit och älskade ALLT där inne, som vanligt. Jag vill att mitt hem lite mer ska se ut som en Granitbutik. Jag kände mig generös mot mig själv och köpte tre saker.

IMG_2161.JPG

Efter Granitrajden gick jag förbi Babylon och språkade lite med min syster som jobbar där, och köpte en kaffe som jag sedan tog med mig ut i solen och så vandrade jag bort mot Skanstull.

IMG_2162.JPG

Där spatserade jag omkring lite i blomsteraffären och ville köpa ungefär allt. Alltså jag vill SÅ gärna ha ett citronträd det är så fiiiint! Jag såg också dessa guldiga krukor osv som jag tyckte vad rätt lika de här snygga balla skultunasakerna som alla ska ha nu. Budgettipz.

IMG_2165.JPG

Det blev däremot inget köp för jag känner mig inte jätterik just nu, och jag vill köpa en massa saker till balkongen och sådant kan väl inte överleva ute ännu? Det fryser väl om nätterna? Ja och sedan tog jag tunnelbanan hem till hökis med mina unnegrejer.

IMG_2168.JPG

Det jag köpte var detta lilla växthusisch (?). Det är inte meningen att det ska vara en sån där växt i som är nu (eller alltså inte i en glasvas i alla fall), men jag ville bara ha något att testa med.

IMG_2177.JPG

Och så köpte jag en eukalyptusväxt och en terrakottakruka. Växten luktar så himla gott!

IMG_2173.JPG

När jag kommit hem och lämnat av mina saker och diskat lite så vandrade jag iväg till farsta för att handla saker till mitt brödbak (som jag fortfarande inte har kommit igång med…..). Och så kom jag hem och förberedde maten inför Tomas hemkomst, som en riktig hemmahen. Idag blir det restfest.

Till förrätt: tacos!

IMG_2182.JPG

Och till huvudrätt: pizza

IMG_2180.JPG

Med karamelliserad lök alltså ÄLSKAREEEEE. Karamelliserad lök gör allt gott, och ger guldkant på allt. MMMmMmmMmmmmmmmMmmMMmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IMG_2183.JPG

Och det var det. Min dag i bilder. Jag tycker att jag var duktig med kameran!

2 comments on “Min lediga dag”

    • Ja visst är de himla fina! Tipstips dock, hittade ett precis likadant men ca 100 spänn billigare i en blomsteraffär. Det kanske du också kan hitta, och att det då känns lite mer överkomligt att köpa =)))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *