Jag bläddrade lite i senaste Solo och såg då dessa två coolingar som tydligen ”alla pratar om just nu”, och en av dessa heter som av en händelse YRSA! Precis som jag!

SKÖNT att det kommer någon till och ansluter sig till mig, det börjar bli lite tomt på toppen så att säga. Kändistoppen. Yrsorna på A-listan. It-grrlsen vid namn Yrsa. Hittills är det väl nästan bara jag som är så kallad kändis som har detta ljuva och flärdfulla namn…………………………

 

 

 

Nej *hahaha* skratta lite nu så lägger vi skämten åsido efter det. Jag är inte kändis och Yrsa Stenius är väl den mest kända Yrsan, jag vet det och är inte helt verklighetsfrånvänd. Men ett som är säkert är att denna Yrsa Schau är sjukt duktig på det som jag är så himla dålig på och som är en av mina största sorger här i livet, nämligen att sjunga. Jag kan börja gråta när jag inser att jag aldrig kommer att kunna få någon att rysa av välbehag av min sköna röst. Men skit i mig och kolla in min coola namne och hennes kompanjon. De kan det där med att sjunga så att man mysryser!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *