Idag har jag mest ägnat mig åt tröstätande eftersom jag, precis som Yrsa förra veckan, fått ondare i halsen igen. Min sjukdom verkar helt enkelt följa samma mönster som Yrsas. Underligt.

Det första jag åt var frukost. Jag har ingen bild på det så ni får helt enkelt tro mig.

Efter att sedan ha irrat runt i Farsta i en timme, lyssnande på Värvet med Dennis Lyxzén, letandes efter en bankomat där en kunde sätta in pengar, lyckades jag lokalisera den med hjälp av en tjej som frågade mig om vägen till den andra bankomaten en kunde sätta in pengar i eftersom den jag letade efter inte tog hennes kort.

När pengarna var insatta laddade jag upp med godsaker till kvällen. Eftersom jag tappat rösten och låter som en liten liten mygga när jag pratar fick personalen i charken anstränga sig ordentligt, men tillslut kom jag hem med dessa korvar som jag åt tillsammans med en rostad paprika-sås och potatispuré från bröllopet. Och Trocca så klart. Alltid Trocca.

20140715-233245-84765355.jpg

Eftersom jag planerat att titta på säsong två av Hemlock Grove, och eftersom jag var totalt ointresserad efter ett och ett halvt avsnitt, bläddrade jag igenom Netflix utbud och blev förolämpad av att deras förslag för mig innehöll typ sex filmer med Adam Sandler. Ser jag ut att inte kunna hantera filmer som är roliga på riktigt? Ser jag ut att vara ute efter könsstereotypisk skit? Ser jag ut att skratta åt karaktärer som har talfel?!?

Hur som helst.

Efter ett tag av bläddrande blev jag så trött på att se Adam Sandlers dumma ansikte att jag valde att se den gamla high school-filmen Drive me Crazy. Den var inte så bra, men jag hade Haägen Dazs som vägde upp.

20140715-234032-85232558.jpg

Efter det försökte jag mig på ett par stand up-shower som fanns på Netflix med kvinnliga komiker eftersom jag känner till alldeles för få. Jag prickade tyvärr inte rätt för de var lika tröttsamt generaliserande som dåliga manliga komiker så jag lät istället de här underhålla mig:

20140715-234310-85390988.jpg

När Yrsa kom hem fick jag äntligen se det första bra för dagen då hon valde att vi skulle titta på det här:

20140715-234414-85454651.jpg

I morgon blir det förhoppningsvis en mer underhållande dag, lite beroende på hur länge min hals håller!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *