Kakan bad i en kommentar oss att vi skulle lista våra favoritpoddar. För mig är det väldigt enkelt eftersom jag de senaste månaderna bara lyssnat på två olika poddar. Jag har liksom skalat bort alla andra, förutom när jag råkar höra smådelar av dem när Yrsa lyssnar när hon lagar mat eller så. Så här kommer mina två favoritpoddar just nu!

1. Fantasipanelen

Den här har jag nämnt i vår pod också men den tål att talas om flera gånger. Det är David Sundin och Johanna Wagrell som tillsammans med en random panel pratar om hittepånyheter som om de var på riktigt och det är PRECIS min typ av humor! Självklart är det olika kul beroende på vilka gäster som är med, men det har bara hänt i ett par avsnitt att jag zonat ut och börjat tänka på annat.

fantasi

 

2. Värvet

Det känns som om alla som lyssnar på podcasts redan känner till Värvet, men eftersom det är den enda andra podcast som jag lyssnar på just nu så nämner jag det i alla fall. Den främsta anledningen till att jag gillar Värvet är nog att jag får chansen att få nya bilder av personer som jag redan anser mig ha rätt att ha åsikter om. Senast lyssnade jag på avsnittet med Promoe och insåg att jag har tänkt mig honom som ganska stressad med hyfsat ljus röst när han i själva verket känns väldigt lugn och har en djup och behaglig röst. Ja, bara ett exempel. Sen gör ju Kristoffer Triumf det där väldigt bra också.

Varv

Ja, så där har ni dem, poddarna som fyller mina öron på väg till och från jobbet. Förutom när jag lyssnar på vår pod för att höra om den blev bättre/sämre eller roligare/tråkigare än jag fick för mig när jag klippte den!

2 comments on “Mina favoritpoddar just nu!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *