Helo små kidz. Idag har min dag startat härligt med ett yogapass och lyxkaffe på stan och så lite sol i ansiktet innan färden gick hemåt mot pluggeriet och sista rycket med tentan. Inte lika härligt. MEN vet ni en annan sak som är så HIMLA härlig med fredagar för mig?!? JO mitt hår!

Jag bara tvättar det ju bara en gång i veckan, på torsdagar efter stallet. Så på fredagar får jag liksom köra första plattningen (och den enda försöker jag hålla mig till) och håret är så himla lent och härligt! Värt att bara tvätta håret en gång i veckan för att verkligen få njuta av denna känslan. Älskaree. Jag försökte fota lite snykka photoboothbilder där en riktigt kunde se hur lent och härligt håret är, men Arwen ville inte låta mig göra detta ostört så…I give you photoshoot med Yrsa och katt.

Bild 2014-10-31 kl. 11.08 #5 Bild 2014-10-31 kl. 11.10 #2 Bild 2014-10-31 kl. 11.10 #8 Bild 2014-10-31 kl. 11.10 #10

ALLTSÅ SER NI HÄRLIGHETEN I HÅRET ELLER?!??!??!?!??!?

mindre härligt att Arwen nyss varit på lådan innan denna photoshoot……men är man en professional model får man ju stå ut med både det ena och det andra det har jag lärt mig på top model.

2 comments on “Mjukt och mysigt hår. Och katt.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *