Not!

Lite såhär känner jag mig at the moment

4yBHZK on Make A Gif, Animated Gifs

Jag är SÅ trött på den jävulen!! Och det där som jag skulle ha gjort idag för att followa i min egen tidsplan har jag inte alls gjort. Jag skulle ju liksom vara klar med hela texten idag, men jag har fortfarande inte skrivit om den där jävulska bedömningsbiten. Jag fattar inte vad jag gjort hela eftermiddagen??? På förmiddagen skrev jag om lukt- och smaksinnet (är numer experttt) men efter lunchen bara försvann tiden?

 

UUGJSDGKASLKFKHGÖKSHKJHJJJAJLKJFJHUYYYÖÖÖKKKKKKKÖAKKJBD. Vill bara vara klar och kunna lämna in bajsskiten. Men bedömningen måste ju med, för det är en del i uppgiften och i betyget. Så nu ska jag försöka få ihop lite tankar innan jag lagar middag och sedan åker till stallet för lite carpande med häst. Det är detta och tanken på att jag kommer lämna in bajskorven i form av ett textdokument (alltså tentan för er som inte fattar) imorgon hur bra eller dåligt det än må vara som keeps me going.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *