Helo international readers. How are you? Hopefully fine. Emm..today is monday. Good day……….

Nä okej vi går tillbaka till svenska, jag kände mig så löjlig som skrev en engelsk rubrik så jag tänkte att det kunde slätas över lite av mer engelska…funkade? Inte? Nåja. I skrivande stund  finner ni mig här.

Bild 2015-03-16 kl. 09.49 #4 Bild 2015-03-16 kl. 09.50 Bild 2015-03-16 kl. 09.50 #2

I soffgropen med pyamasen på och sovfrippan likaså. Jag har en lugn morgon bakom mig. Klockan ringde vid åtta, och då kom också Tomas in med en kopp te till mig (så att jag har någon motivation till att inte somna om). Mys. Sedan hängde jag kvar i sängen och kollade lite instagram osv tills klockan blev halv nio. Då gick jag upp, gjorde mig lite frukost och diskade samtidigt undan disken från gårdagen. Och nu sitter jag här framför Malou efter tio och lyssnar på snack om löss och andra små äckelsaker. Gudars nu pratar de om en parasit som kan krypa upp i hjärnan?!??!? UUHHHHHHHH äckelkänslor deluxe.

Idag är min lediga dag och mina planer är att åka in till staden och kolla lite på inredningsgrejor, köpa en blomma och prova en shortsbyxa jag la undan igår på jobbet. Sedan ska jag baka bröd, fippla på balkongen (kör hårt på min linje att våren är här!!), och kanske promenixa lite i solen. Goda utsikter för en bra dag! Vad ska ni göra små goseknölar? Hur carpar ni denna dag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *