Idag har jag tvättmorgon här hemma. Jag ska tvätta fyra maskiner snabbt som tusan och sedan springa iväg och träffa min best kompis Carro och hennes bebbe.

Eftersom denna morgon minst sagt är lite hattig i och med tvättandet känner jag inte att jag kan sätta mig ordentligt med uppsatsen och skriva smarta saker, det kräver liksom total uppmärksamhet och fokus. Såååå istället sitter jag i soffan och äter frukost och skriver lite källförteckning och sånt där iq-befriat arbete en inte riktigt måste tänka för att göra.

Och så tittar jag på Malou efter tio.

Bild 2014-04-17 kl. 10.03 #6

Alltså vi ÄR ju så lika i håret! Två golden retrivers på äventyr!
Bild 2014-04-17 kl. 10.01 #3

Jag kanske kan bli Mallans nya sidekick? Jag kan vara ute på fältet och göra spännande reportage om hjärtenära saker, och hon kan sitta i studion och ställa ledande frågor och avbryta.

Någon som vill plocka upp detta? Inte?

Nu ska jg fortsätta inta min frukost bestående av sojgurt, mango, hallon, banan och kardemumma. Det är mummmmaa det!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *