20140728-071916-26356064.jpg

Mmmm väckarklockan ringde klockan sex imorse för att jag skulle infinna mig på vårdcentralen klockan sju exakt för drop-in pga mitt munsår. Jag äter tabletter som är receptbelagda men de har tagit slut och såklart går det inte att skriva ut nya fast de ser att jag har haft. Nänä. Jag måste komma in dit, bara för att känns det som.

Varför känner jag mig alltid så illa till mods när jag kommer från ett besök på vårdcentralen? Jag tycker alltid att det är personer där som är så himla överlägsna och otrevliga. Idag blev jag uppläxad på ett mycket oskönt sätt om att de egentligen inte brukar behandla munsår med tabletter utan ”det finns en salva som heter vectavir”……………….. Ehhhh ja jo jag har ju haft munsår mer än tio år. Jag vet om salvorna. Men dom hjälper ju inte?!? Så jag kände att jag liksom fick tjata på att få tabletter på ett jobbigt sätt.

Blä värdomorgon. Och Apoteket öppnar inte förrän nio så jag måste hem för att sedan ta mig ut på stan igen :/ på plussidan är jag ju vaken nu så himla tidigt och kan lägga mig i sängen och läsa Harry P länge innan jag måste åka iväg igen.

2 comments on “Morgonstund har guld i mun..d…”

  1. Fy vad tråkigt att du fått ett sådant bemötande! Jag jobbar själv på en vårdcentral, men som sekreterare alltså stå i receptionen och så, och där är man ju alltid supernoga med att ge bra service och trevligt bemötande, men alla tänker ju tyvärr inte så uppenbarligen. Har också personligen varit med om taskigt bemötande många gånger vad gäller sjukvården, ibland känns det som att läkare och sköterskor tycker man är dum i huvet och att man borde veta mer än vad man gör.. Man kan byta vårdcentral dock om man inte är nöjd, det är jättelätt och man behöver bara skriva i en blankett hos den nya vårdcentralen man väljer, så går bytet igenom nästa dag redan. Så länge det inte är en privat vårdcentral du byter till så kostar det ju samma som där du går nu. Ett litet tips bara 🙂

    • Åh så många gånger jag tänkt att jag ska byta till ngt annat ställe..måste bara hitta ngt nytt som är bättre då, har du några tipz? du som är inne i gemet såattsäga

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *