Bild 2014-12-11 kl. 11.47 Bild 2014-12-11 kl. 11.47 #5

Nämen godmorgon alla. ”Morgon?” kanske ni tänker då, klockan är ju nästan mitt på dagen? MM jo men jag gick upp nu på riktigt, och anledningen till detta är min lillasystras studentfirande igår som inte slutade förrän jag stupade i säng vid halv fyra. Jag har varit uppe en gång till vid åtta när jag vaknade av en överfull kissblåsa, och då mådde jag så dåligt att jag bara ville gråta. Men efter MASSVIS med resorb och tre och en halv timmas mer sömn mår jag nu under kontroll. Och är SÅ HIMLA PEPPAD PÅ ATT SITTA OCH SKRIVA HEMTENTA HELA DAGEN TJOHOOOOO. Hahahhahhaahahhahahahahahahha. Inte alls. Känns som att förmågan att formulera bra meningar lämnades kvar på Baba Sonic. Kanske glömde att hämta ut den från garderoben när jag hämtade ut min jacka..

Firandet igår började med familjemiddag på Nytorget 6. Är ju så gott som stammisar där nu vi ju…..hehe.. Ska faktiskt dit på onsdag igen och äta frukost!

IMG_9040.JPG

Lillnori fick åka lite flak och fick presenter, så som sig bör på sin student.

IMG_9060.JPG

När middagen var uppäten gick gamlisarna och den yngste i familjen hem och vi i mellanåldern drog vidare ut på stan för att slå klackarna i taket. Först gick vi till Indigo och drack goda drinkar, och sedan gick vi till bästa Baba Sonic och dansade oss svettiga till exakt samma låtar som för nio år sedan när jag och Tomas träffades där :-)))

IMG_9058.JPG
IMG_9135.JPG

IMG_9137.JPG

IMG_9069.JPG

IMG_9107.JPG

IMG_9087.JPG
IMG_9049.JPG

IMG_9109.JPG

Det var så fint att få fira min bästabästa lillasyster, och jag är så stolt över henne på alla plan! (däremot är det ju SINNES att tänka på att det var nio år sedan jag tog studenten nu……..vaaaaad hände???)

IMG_9132.JPG

IMG_9133.JPG

IMG_9131.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *