Godmorgon fina världen! Även fast jag är sjukskriven och hemma alla dagar så känns ändå lördagar och söndagar lite extra härliga, speciellt när solen strålar utanför fönstret (om en kan konsten att ignorera de smutsiga rutorna). Imorse vaknade jag vid halv åtta någon gång när Tomas gick upp för att gå på toa. Sedan låg vi i sängen och pratade ett tag men när jag gick upp för att äta frukost somnade Tomas om. Typiskt taskigt. Väcka mig först och sen somna om :// men han var ute igår på en sista rull på stan innan bebisarna kommer så han kan väl få sova då även om det är lite tråkigt. 

Jag spenderar morgonen framför Nyhetsmorgon med gofrukost samtidigt som jag sorterar tvätt och känner på de sinnessjuka rörelserna som kommer inifrån min mage. Det märks verkligen att de är större och starkare nu för det trycks verkligen mycket! Tyvärr lyckas jag aldrig fånga det på film för när jag tar fram telefonen upphör all aktivitet. 

Idag har vi inte några stora planer men några punkter vi ska bocka av är att:

  • Jag ska bjuda Lilltjompen på hamburgare på bun meat bun i Farsta strand. 
  • Titta efter nya matskålar i bra rätt stor storlek. De skålar vi har nu är otroligt jobbiga för de har ett litet hål i botten där det samlas otroligt mycket vatten när de diskas. Så sedan när en sitter och äter sin gröt eller pasta eller vad det är så får en också en tillhörande pöl på bordet. 
  • Köpa något gottis till mellofinalen ikväll som vi såklart ska titta på. Detta är ett större projekt än en kan tro för jag måste komma på vad jag är sugen på, något som förändrats lite med graviditeten. Jag luras liksom av falska sug, så när jag kommer hem med exempelvis chips sitter jag sedan i soffan och undrar vad tusan jag tänkte för jag vill ABSOLUT inte ha chips plötsligt. 
  • Ha på solglasögon och samla fräknar på näsan! OBS mkt viktigt OBS.

Men alltså angående mello, att Frans är vinsttippad????? Inget illa till dig Frans, men det är ju verkligen inte den bästa låten att skicka vidare. Som låt är den väl svängig och så, men som show är det ju inget alls jämfört med typ Molly. Det ska bli spännande att se vad som händer faktiskt! Men jaja ut i solen och njut av fågelkvittret nu små nudlar! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *