Mycket frukosttematiserade inlägg här just nu..jaja frukost är ju något en äter varje dag så ett inlägg med frukosttema per dag är ju med den ekvationen inte orimligt.

Idag skulle jag börja min dag med 85 minuter yoga men eftersom det nästan var fysiskt omöjligt att sträcka sig efter mobilen när larmet gick vid åtta imorse pga extrem träningsvärk efter gårdagens cirkelfyspass (jag kräktes inte men nästan) så sket jag i det. Det skulle säkert ha varit bra för mina värkande muskler men jag bara kände näääeeeej ja orkar intttteee. Och en ska ju lyssna på sig själv så det var det jag gjorde. Kanske går på ett pass imorgon på morgonen istället.

Så istället för att yoga låg jag kvar och sov lite till och gick sedan upp med mitt täcke för att parkera mig i soffan. Det är helgfeeling för mig det, för det gjorde jag när jag var liten på helgen. Vi har nu två soffor och en fåtölj möblerat i vardis, men jag valde den nya för att liksom sitta in den lite. Arwen älskar den nya soffan och kom genast upp i mitt knä när jag satt mig i soffan för att mysa.Till saken hör att hon inte är världens tandemmysare, utan myser ofta helst för sig själv på en kant eller så. Pluspoäng för nysoffan (här kan ni skymta den i högerkanten).

IMG_9923.JPG

Och här på schäslongen intas min frukost som består av rabarberte och en croissant.

IMG_7859.JPG

Idag ignorerar jag att jag har en tenta att plugga till och ska istället först träffa Josefin (och Bo) och sedan äta middag med några vänner hemma hos min syster. Carpecarp. Det blir nog en bra lördag, även om jag har en lite dålig magkänsla inför livet och dess vedermödor. Det är svårt att vara en känslis som berörs av nästan allt :///

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *