Tjenixen!

Här sitter jag med rosor på kinden och solsken i blick.

Bild 2013-04-28 kl. 16.32

Ja, eller kanske snarare rödmosig och flackande blick. Jag har nämligen tagit en paus i podcastklippandet och motionerat lite. Powerwalkat för att bli av med min powervalk, aka 30-årsmagen. Jag insåg att jag är i sinnessjukt dålig form när jag försökte mig på att jogga i intervaller. tre minuter gång, två minuter jogg och så upprepa. Jag pallade att upprepa två gånger. Sedan var jag slut. Det bör dock tilläggas att jag haft ont i halsen i över en månad och det vägrar ge med sig, men jag är inte speciellt imponerad av min prestation. Min kropp är fantastisk när det kommer till att äta gott och dricka gott. Troligtvis en av de bästa njutarkropparna som finns, men den måste bli liiiiite bättre på att göra onjutiga grejor också så att jag inte dör av bukfetma eller nåt. Alltså, jag är ingen träningsfreak och kommer aldrig att bli, men som min nya kollega sade, ”Passa på att träna nu när du är ung, för du kommer inte orka med det lika mycket när du blir gammal”. Och det är ju bra att pressa kroppen lite då och då så att den håller sig frisk, speciellt för mig som är sjuk så ofta.

Hur som helst.

Jag har haft en paus till idag från klippandet och det var när jag åkte runt för att parkera om bilen. Jag hade ställt den på gatan, men där fick den bara stå till på tisdag morgon klockan 8. Därför ville jag parkera den någonstans där den fick stå till torsdag morgon åtminstone, för på tisdag kväll och onsdag morgon tänker jag mig att jag kanske inte ska ratta runt men tanke på den Valborgsfylla jag kommer ha i mig.

Den här parkeringsresan blev lite längre än jag hade tänkt mig eftersom det byggs om en massa här i Hökarängen och eftersom jag har så dåligt lokalsinne, så helt plötsligt var jag någonstans jag aldrig varit förut. Jag var tvungen att be tanten i mobilen berätta för mig hur jag skulle köra igen. Den här gången sade hon däremot i förväg hur jag skulle köra i rondellerna, så kanske var det bara ett tillfälligt fel sist. Till slut hittade jag en parkering där jag får stå till och med torsdag klockan 8, så det kändes bra.

En annan sak som kändes bra var att jag fick ett mail från en läsare som heter Felicia! Hon hade fått en rabattkod på cdon och tänkte på mig för att jag gillar film. HUR JÄVLA GULLIGT ÄR INTE DET!?!?!? VA!?!?!!?! Det gjorde min dag minsann.

1 comment on “Mors lilla Olle”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *