Bild 2014-12-08 kl. 15.22 #4

Denna natt!! Denna dag!!!

Igår kväll/natt kunde jag ju som sagt inte sova, helt utan anledning för jag kände mig jättetrött när jag gick till sängs. Men så låg jag där i sängen och väntade på sömnen, men den kom aldrig. Klockan blev halv ett, och den blev ett, och den blev halv två och då någon gång gick jag och la mig i soffan istället. Där låg jag vaken tills klockan var runt tre då jag äntligen somnade, med någon podcast på låg volym bredvid mig för att tänka på något annat än minuterna som tickade på. Jag avskyr verkligen att inte kunna sova för allt blir så läskigt och obehagligt på natten. Och det är en så enormt ensam känsla, att vara den enda som är vaken. Allt blir liksom overkligt för mig då.

Sedan ringde klockan sju imorse för jag skulle iväg till skolan och ett grupparbete, men så snoosade jag en halvtimma typ. Helt groggy för jag kommer ju inte ihåg alls att jag snoosade. Jag vaknade istället för att jag hade jätteont i magen och mådde illa, och så har det fortsatt hela dagen. Jag, som har svårt för grupparbeten i vanliga fall, hade ett himla sjå med att delta i dagens aktivitet som en vuxen människa med smarta tankar. Jag ville mest av allt lägga mig ner i soffan och skrika och gråta och sova. Men nu är det i alla fall över och jag är hemkommen och kan slappna av lite med min hemtenta :—)))))))))) ÅH JAG ÄR SÅ GLAD ATT JAG SNART SKA SLUTA PLUGGGGGGAAA jag är så tröött på att aldrig kunna slappna av. Jag vill ju bara ligga i soffan och titta på en hel säsong av greys anatomy???!?!???!

Jag ska försöka anstränga mig några kvartar till, och sedan sjunka ihop i soffan som en liten pöl med en portion snäll gröt framför mig. För att se något härligt och positivt i det hela så kommer jag ju i alla fall absolut kunna somna gott ikväll!

2 comments on “Mycket ansträngd hjärnaktivitet pågår”

  1. Åh igenkänning på 2000% procent här! Jag somnade också 03 inatt!? Undrar om det var fullmånen. Och sitter och grejar med min hemtenta och en så svååår och tråkig bok och vill. bara. bli. klar. och. ta. examen!!!!

    Men har ju bara 3 uppgifter kvar någonsin men det går så sjukt trögt. 🙁

    • Ja jag kollade upp fullmånen, och det stod att den var i förrgår..men den kanske fortfarande påverkar? LYCKA TILL MED TENTAN I FEEL YOU!!!! Vill också bara BLI KLAR med denna, allra sista hemtenta evver. Fy sjutton vad skönt..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *