Bild 2015-01-20 kl. 15.15 #5

Dag 1 på jobbet och hittills har jag idag hunnit: ha möte, rensa en kyl, skriva en inköpslista, syssla med facebooksidan i evvinerlig tid pga allt bara gick emot mig, gjort en facebookprofil till teaterchefen så att hon kan bli admin på facebooksidan, gullat med en bebis, gullat med en till bebis, diskat en maskin, ätit rostemackor med ost, planerat i min kalender, bokat in en tripp till martin olsson…och ja det kanske är det. Och nu sitter jag med min stora tekopp och njuter, typ. Innan arbetsdagen är slut ska jag också åka förbi en lägga i atlasområdet och lämna en blus som ska sys om.

Men det känns fortfarande som att detta kommer bli himla bra! Ska komma in i det hele ännu lite mera för att känna att jag har FULL KOLL PÅ LÄGET.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *