ÅÅÅHHHHHHHHHHH jag kännner mig sjuuuuuuuk =((((( Så otroligt sämstigt!

Bild 2014-11-18 kl. 14.28 #6

Så sent som igår skröt jag för Josefin att jag inte varit sjuk på hela hösten och hur himla ballt det är, eftersom jag annars brukar vara sjuk betydligt mycket oftare än denna statistik. Tji fick jag för idag har jag känt mig tjock i halsen och luddig bakom ögonen och i hjärnan. Jag säger så där som alla vuxna sa när jag var liten, och som jag aldrig fattade: jag har ju inte tid att vara sjuk. Då funderade jag över hur en inte kunde ha tid att vara sjuk, var en sjuk så var en sjuk. Men idag känner jag verkligen precis så. Jag får inte missa något i skolan för allt är obligatoriskt och så har jag så mycket annat på schemat denna vecka också. Vårdcentralsbesök, hm-jobb, ridning, yoga, träff med kömpisar, fest osv.

Dela gärna med er av era bästa förkylningshuskurer och tips för hur jag snabbt kan komma över detta ludd. Snart ska jag i alla fall försöka dra mig upp från soffan mot stan för jag ska hjälpa min syster att flytta. Sen blir det nog samma visa som gårdagen med skärmfri tid på kvällen för det var så skönt att känna ögonlocken falla ihop mer och mer medan jag läste en bok, tills jag nästan tappade boken och bara gled in i sömnen!

3 comments on “näe”

  1. Echinacea! Brukar börja äta Esperitox (naturläkemedel) när jag känner av de första symptomen och för det mesta funkar det bra för att förhindra att förkylningen bryter ut. (Det händer dock ibland att det känns som att man bara skjuter upp det istället.) Kanske ingen huskur, i och för sig. 😛

  2. Pressa ingefära (med typ vitlökspress) i en kopp varmt vatten och pressa ner citron. Pressa skiiiitmycket ingefära. Så dör du typ i munnen. Sen blir du frisk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *