IMG_6389.PNG

IMG_6391.PNG

IMG_6390.PNG

IMG_6394.JPG

HAHAHAHHAA okej nu har jag alltså spenderat cirka en timma med att försöka ta mig till skolan. Jag kom till skärmarbrink. Tihi. Därifrån gick det inte att ta sig vidare alls mot skolan varken med tunnelbana eller buss. Och efter att jag väntat så bananas länge vid skärmis kom jag på att jag kanske kunde gå till Globen och ta tvärbanan till Liljeholmen och tunnelbanan därifrån till Unni. Men då var det för lite tid kvar för att hinna till lektionen och vi hade en kortikortis idag så det kändes inte värt det. Tänk om det skulle fortsätta vara problem när jag skulle hem också liksom.

Ja jag är lite irri, men ändå inte eftersom det var bombhot och jag älskar ändå att det tas på allvar. Inte skulle jag vilja att de sket i det och så råkade jag bli småslamsor. Ja så nu är jag på väg hem igen efter en låååång väntan på tåget mot Farsta igen. Kanske åker jag ända till Farsta centrum och köper mig en gokaffe för att fira denna nyvunna ”ledighet”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *