Vill ni veta vad som gör mig ilsk!??!?? Vad god läs detta. Okej snabb genomgång av vad som står. Kille lattjar med soft air gun i en friggebod med kompisar, till exempel skjuter han ett skott i en tjejs panna. Och så tycker han att tjejen ska suga av en kille. Hon uppger att hon känt sig tvingad till det, och tingsrätten förstår detta helt och fullt. Men inte blir det en dom inte, nej för det kan inte bevisas att killen (killarna?) inte förstod att det inte var lattjolajbanskul och att tjejen kände sig tvingad till det.

Det är helt jävla sjukt och hemskt att det är såhär, gång på gång frias våldtäktsmän för att de ”inte visste” ”inte trodde” ”inte förstod” osv. Alltså HUR kan det få gå till såhär? Jag ska gå ut med min lilla soft air gun på stan och skjuta folk för att sedan säga åt dem att ge mig deras plånböcker, eller kanske att skära av sig en bit av ett finger, eller varför inte att klä av sig på gatan och dansa i en kulig dans. Jag slår vad om att det inte skulle funka med förklaringen ”nämen jag visste inte att de tog det så seriöst”.

Kan det hända något så att det inte fortsätter såhär och domar på domar följer med samma utgång och samma argument för den friande domen?!?! Jag vet inte hur det hela ska lösas men jag vill se NÅGOT göras!!! Men till att börja med tycker jag att alla kan sluta bekräfta små barns slag och slit och riv som någon slags kärleksförklaring. Det har inte med kärlek att göra att dra någon i håret!!!!!!! FATTAR NI INTE ATT NI LÄR BARNEN ATT DET ÄR OKEJ ATT BETE SIG SÅ DÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ. Blir så trött ja.

20140331-185538.jpg

(bild från boken: ge ditt barn 100 möjligheter istället för 2. Ett HETT tips för alla föräldrar, pedagoger inom förskola eller skola eller person som någon gång vill ha barn eller folk som på något sätt lever i samhället och påverkar andra människor. NÄMEN det var ju alla människor……aja, läs den alla då. Tihi)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *