Något som har varit ovärdeligt för oss sedan vi kom hem från sjukhuset är den hjälp vi fått med matlagning. Både Yrsas mamma och syster och min mamma har varit här och lagat mat åt oss så vi kunnat fokusera på barnen eller att få några minuter sömn.

Idag plingade det på dörren och utanför stod en snygg jäkel med en kasse. ”Vi tänkte att ni kanske ville slippa laga middag ikväll”, sade han. Det stämde så jag tog glatt emot kassen.

I den låg Hjortfärsbiffar med kantareller till mig och Honungsglaserad lax med smörad spenat till Yrsa. Och en efterrätt som var to die for! Allt kom från Saffron som alltså är en tjänst där riktiga kockar lagar maten åt dig och sedan körs den ut. Vilken jävla present va?!

Så här såg det ut medan jag värmde på maten. Så ja, det är tydligt att vi kan behöva hjälp att hinna med sånt.

Tyvärr så är jag värdelös på att lägga upp mat så det ser gott ut, men det var supergott. Verkligen skönt med riktig restaurangmat levererad direkt till dörren så där. Och sa jag att han var snygg också?

Nå väl.

Efterrätten hade jag kunnat äta en hel bunke av!

Alltså kesellapudding med björnbär och honungsrostade solrosfrön och BAKAD MANDELMASSA! Jag älskar bakad mandelmassa.

Så tack som fan till Saffron, ni gjorde vår kväll!

1 comment on “När det saknas tid och ork”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *