Sedan jag kopplade på mitt unnande förra veckan har det liksom inte riktigt gått att hejda det. Förutom naprapat och frisör så har jag hunnit med biovisningar. Först Deadpool som jag tyckte var dålig. Sen Pride & Prejustice & Zombies som jag tyckte var helt okej (trailern lovade mer) och sist Steve Jobs som jag tyckte var bra!

Igår fortsatte unnandet med hamburgermiddag på Barrels Burgers & Beer.

Som sällskap hade jag Johan, som ni inte har sett tidigare här i bloggen. Johan är en lika stor filmnörd som jag så det är alltid kul att snacka film med honom. Och äta burgare och dricka öl då.Som om inte det här var unnigt nog har jag hunnit boka in flera unniga kvällar framöver. För varje gång känner jag hur jag pushar ödet och ber till Bobbertsarna att hänga kvar där inne bara lite lite till.

2 comments on “När unnet är svårt att bromsa”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *