Hej hej hallå dagboken. Idag är det lördag och idag jobbar jag min första jobbdag på hm på hela sommaren. Eftersom det i stora delar av den boutique jag jobbar i har bastu som inspiration till hur varmt det ska vara satte jag på mig riktiga luftiga och somriga kläder imorse. Bilden är dock inte från nu utan från i maj någon gång, tagen utanför en toalett på universitet. Tur att jag jobbar mycket samma outfitts så att bilder kan återanvändas såhär smartt.

20130720-134253.jpg

Hängselbyxan är från beyond retro och otroligt bekväm förutom när det ska kissas eller bajsas.

Tröjan är ett reafynd från monki från i vintras. 30 spänn kostade den och jag älskar den!!

Skorna på bilden har jag inte på mig idag men jag har mitt andra par Nike så de är nästan samma lika. De på bilden är köpta på shoeline och bland det finaste jag äger (därav har jag dem inte på jobbet där man aldrig kan veta vad som kommer skölja över ens fossingar).

Ja och svårare än så blev det inte idag. Inga kuliga accessoarer eller detaljer. Det är inte min starkaste sida. Däremot ligger mitt hår jäääääävligt bra idag! Men det får ni bara bevittna irl om ni råkar se mig strutta omkring, eftersom bilden är sedan gammalt.

Nu äre back to bizzznizzz för mig då. Ska sälja strumpor som om det inte fanns någon morgondag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *