And the award för den kornigaste och mörkaste bloggbilden 2016 gåååår tiiiillll…….*fanfar* tacksomfans bild från sjukhuset klockan 03.58!!!! Men kornigheten och mörkheten har sin förklaring i att klockan ju är mitt i natten, och mitt i natten ska en sova. Något alla i denna lilla familj gör förutom jag. Jag har skiftet mellan två matningar så jag passar på bebisarna medan Tomas får sova, men eftersom bebisarna också verkar sova rätt tungt så ska jag försöka blunda lite jag med snart. 

Nu har vi levt detta nya liv i tre hela dagar  (plus lite halvlevt det den första dagen men då var allt så speciellt så den räknar jag som en alldeles egen dag..livet innan, dagen d och livet efter) och jösses alltså vad himla mycket det är! Dagarna, och nätterna, går i ett och det är så otroligt mycket som ska hinnas med så att lyckas klämma in ett toabesök kan vara svårt att få till. Likaså svara på sms. Har tänkt svara på grattissms från i torsdags sedan dess men inte hunnit? Det är matning med ersättning, försök till amning, byte av blöjor, tester av mig, tester av bebisarna, toalettbesök som kan ta 20 minuter pga svårt för mig att röra mig, matning av oss, mysande hud mot hud med bebisarna, intagande av piller, sprutor till mig, prat med olika barnmorskor, pumpning, hämtning av ersättning, sovning…osv. Det kanske inte låter som så mycket men på något vänster fylls hela hela dagarna upp snabbare än kvickt med alla dessa olika saker och det som får stryka på foten är sömnen för mig och Tomas. Det är så svårt att få till tycker jag! Men vi jobbar på med ”rutinerna” så gott vi kan. 

Tyvärr är mitt blodtryck fortfarande högt och väldigt ostabilt så vi är kvar på SöS ett tag pga detta. Det är otroligt frustrerande att dels inte känna sig på topp direkt rent kroppsligt efter snittet men att också behöva dras med det höga trycket. Jag vill ju bara bli frisk igen så att jag kan ta hand om mina små fjun! Och det enda jag kan göra åt saken är att vila…….och det är ju precis det svåraste. Förutom detta har vi det jättebra i vår nya lilla familj och flera gånger per dag måste jag torka bort glädjetårar från ögonen. Det är så himla fint det här <3<3<3

6 comments on “Nattbloggning från bb”

  1. oh herregud där kom en liten tår här med ja :))))
    Massa massa grattis, efter allt ditt dåliga mående på vägen så är dom liksom här nu! Hoppas blodtrycket blir bättre snart och heja er så himla mycket!

  2. Fint är verkligen vad det är!
    Hoppas att blodtrycket snart är stabilt och att ni alla är så pass bra att ni får komma hem tillsammans. Det är något helt speciellt, att komma hem som familj för första gången.

  3. De är skitsöta! Stort grattis till er! Hoppas ditt blodtryck blir bra snart så att ni får åka hem. Förbered dig på den konstigaste känslan du känt ! Shit, de släppte iväg mig med de här barnen, hur ska vi klara detta hihi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *