I mitt och Tomas förhållande har det alltid varit jag som pratat mest i sömnen, men nu börjar Tomas komma igång riktigt bra han också. För någon vecka sedan skrev jag ju om att han blev sur när jag hostade. Inatt var han också sur.

Jag kunde inte sova, och låg och läste en spännande bok. Tomas började grymta på sin sida av sängen och blängde på mig med små sömnögon. Han sa några meningar som för honom verkade som totalt kristallklart, men för mig var det bara otydbart babbel. När han inte fick något gensvar så tog han sin kudde och satte den för munnen som en trumpet och trumpetade fram en liten melodi, fast med en aggressiv underton. Och så tittade han triumferande på mig som att ”japp där satt den” och lade sig ner med kudden över huvudet och kramade den hårt med sina små armar……

……………………………………..?

 

Även denna gång fnissade jag som en tok för allt blir så bisarrt på natten. Tomas hörde det och babblade lite mer argt där under kudden. Hahaha så gullig <3. Här hade en ju kunnat tro att jag släckte eftersom jag tänkte att han klagade på det, men icke. Jag läste klart hela Cirkeln för jag kunde inte sluta. Det kändes lite som the goood old Harry Potter days, fast inte alls lika bra men ändå.

4 comments on “Nattens sömnprat”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *