Eftersom vi har gjort så att jag hänger själv med twinsen fram till typ 1-2 på natten och Yrsa tar dem på morgonen så har jag lite tid då jag inte lyckas sova mellan matningar och så. 

Igår gjorde jag något bra av den tiden:

   
   
Det känns tyvärr som om Cloetta kände att konversationen var över där, så vem ska jag skriva till nu? Semper kanske som har skrivit ”riv här” på sin färdigblandade ersättning. Det är ju snällt att de berättar var den ska öppnas, men det är dock helt omöjligt att riva upp den utan att spilla ut ersättning överallt. Det enda sättet att slippa det är att klippa upp. Det borde de få lite skit för!

10 comments on “Nattsudd”

  1. Här hemma håller vi helt med! ACO frukt smakar inte som när man var liten…. Vi blev super besvikna och gav påsen till min lillebror som är född 08 och han tyckte vi var helt knäppa som gav bort en hel påse med godis… Men nej, rätt ska va rätt!

  2. Alltså jag och min sambo köpte en påse, tog också en varsin grön…. OCH… de smakade typ mest mint? Inte alls STARKT av PÄÄÄRON som var så gott förr ju. Sen är det inte samma kola-konsistens heller, utan mer ”smuligt”. Tror inte det är samma recept 🙁

  3. Jobbigt att behöva ha med en fickkniv för att kunna mata bebis. Köp inte NAN, deras tetror är inte ens perforerade. Så det är helt omöjliga att öppna utan sax.
    Lycka till med godisjakten!

  4. Guuuu håller verkligen med! Jag blev SÅ glad när jag hittade dessa i godisaffären i vintras, berättade till och med för kassapersonalen om hur orimligt pepp jag var på att äta detta godis igen pga älskade det som barn. Sen smakade jag dom, och nej det kan absolut inte vara originalteceptet, för de smakar inte alls sådär fruktigt, sött och gott längre. Mer kemiskt, dassigt och äckligt.

  5. Har svurit över Sempers förpackningar många gånger! Sen var vi tvungna att byta till nestle (inte pga förpackning alltså) och deras var ännu värre! Åh så jobbigt alltså.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *