Bild 2013-03-18 kl. 15.57

Jag är lite sur för ett par av de få byxor som finns i min garderob som jag kan ha gick just sönder. Så himla bajsigt!!! Jag hade typ två byxor jag bytte lite mellan men i somras gick de svarta sönder. Jag köpte nya i samma modell och storlek men både storleken och materialet var lite annorlunda så de var både mindre och inte lika mjukisbyxiga.

Detta är mitt andra par av dessa mjukisbyxjeans och nu är alltså de också sönder. Och jag som HATAR att köpa, och framförallt att gå in, nya jeans. Det är vid sådana tillfällen jag förbannar min kropp för att den inte passar som gjutet i de modeller som finns. Alltid är det något som inte stämmer, och oftast är det förhållandet mellan mina lårs tjocklek och min midjas tjocklek. Det blir alldeles för tight i midjan om de ska passa i låren och alldeles för slappt i låren om det är bekvämt i midjan. Och så står jag där i provrummet och sliter i skinnet på mina höfter och vill ta en osthyvel och bara hyvla bort några lager så att jag slipper de röda märkena som nya byxor ger på min mage. Dessutom har jag ungefär noll kronor att köpa byxa för, så jag ska nog försöka laga dessa lite och hoppas att det håller så länge som bara möjligt. Problemet är att eftersom byxorna är så mjuka i tyget så är det näst intill kört när de väl börjat gå sönder. Det blir liksom inte bara en reva i tyget utan allt tyg runt om denna reva börjar snabbt som attans tråda upp sig och bli till ingenting. Men som sagt, en liten lagning och så håller jag tummarna att jag slipper provrumssvetten och tårarna i kanske någon månad till i alla fall.

2 comments on “Nejjjeeee”

  1. hej hej! nu vet jag ju inte vad du gillar för jeansmodeller, men jag har samma problem som du: inga jävla jeans passar denna kropp. använde inte jeans på flera år för att jag tyckte att alla var fula (på mig) eller obekväma, men sedan hittade jag modellen stevie (hög midja + slimmade ben) på monki, och fifan vad jag älskar dem! har nog sju par. nuförtia heter de dock O.2, men det är fortfarande samma bralla. kan ju va ett tips om du vill hitta nya svarta jeans! de är ju inte mjukisbyxiga, men jag tycker att de är jättesköna eftersom det är stretch i dem! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *