Bild 2015-02-12 kl. 10.48

Alltså ni ser säkert inte detta men min näsa är ännu en gång SÅ svullen! Jag gick och la mig med huvudvärk och när jag vaknade hade jag ont i halsen och ännu mer ont i huvudet och slem liksom långt bakom näsan så att det inte går att snyta ut. NEEEEEEEEEEEJ!!!

När jag liksom äntligen kände mig lite bättre igår och kände livet i mig så kommer detta bakslag och bara slår tillbaka mig. Och jag tycker inte att jag förtjänar det för jag har verkligen tagit hand om mig själv och vilat och ätit kiwi och inte överdoserat nässpray och sovit mycket och så blir jag sjuk igeeeeeeeeeen. Så trött på detta.

Idag börjar jag inte jobba förrän sent men istället för att carpa denna dag så ligger jag i soffan och tittar på dålig film och dricker varmt vatten med ingefära och honung men inte citron för den är slut.

Och nu får det också vara slut på detta klaginlägg. Jag tror inte på att ”välja glädjen” men jag orkar inte riktigt heller dela med mig ännu mer av min klagosång.

1 comment on “Ner som en pannkaka igen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *