Kära Bullen (obs! som det gamla programmet som gick på tv, inget annat)

Jag vill förtydliga att Isabella inte är anledningen till att jag valt att sluta på Egoboost. Jag kan tyvärr inte gå in på detalj vad det handlar om mer än att det inte känns rätt och att jag inte mått så bra här de senaste månaderna. Sedan finns det saker på jobbet som har förstärkt mitt beslut ytterligare, men Bella har som sagt inte med detta att göra. Jag är glad att jag träffat Bella och fått lära känna henne på ett sätt jag inte tror att det är så många som gör och hon har verkligen gjort sitt bästa som chef. Jag kommer sakna henne när jag slutar lika mycket som jag kommer sakna de andra på redaktionen.

Och tack för peppen! Jag tror absolut att jag kommer må bättre, jag känner redan nu hur det har lättat en sten från mitt bröst.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *