264343_10151042997977167_2058451889_n

Idag är det nio år sedan jag och Tomas blev ihop. Nio år. Ett hela grundskolan långt förhållande.

Jag var nitton när vi blev ihop. Nitton år och trasig i hjärtat och alldeles för mycket destruktiva tankar och tvivel på allt som hade med kärlek att göra. Men redan från början var Tomas en människa allt kändes lätt med. Vi träffades på Baba Sonic och hånglade till tapetklister, sedan sågs vi någon vecka efter och tittade på film och sen rullade det på. Jag kunde inte riktigt släppa in eller lita på att Tomas verkligen tyckte om mig, eftersom tidigare erfarenheter visat att jag ju inte gick att tycka om. Men så visade det sig att han visst tyckte om mig, på riktigt.

Sedan dess har vi varit tillsammans och jag har varit hans person och han har varit min. Det har inte alltid känts lätt men det har alltid känts rätt. Tomas har fått mig att bli en bättre människa och han har gjort mitt liv så otroligt mycket finare, rikare och mer helt. Tomas är den jag vill berätta allt för. Den jag skrattar mest med och den jag väljer varje dag och kommer att fortsätta välja. Trots vi snart varit tillsammans i ett decennium är det fortfarande du som är allt. Och nio år. Den där hela grundskoltiden som vid första tanken låter så otroligt länge känns inte alls som så lång tid eftersom jag fått vara med dig. Och det var med dig hela det här livet började. Och med dig kommer livet också fortsätta och jag längtar efter alla de kommande dagar vi har tillsammans. Det kommer inte vara guldkantat och vackert jämt men jag kommer alltid vilja vara med dig och jobba för oss, så att vi kan fortsätta vara varandras människor.

Jag älskar dig till stjärnorna och tillbaka Tomas.

(Och jag vet att denna publicerats på denna blogg de senaste två årsdagarna, men den är ju så fin?!?! Börjar gråta som på beställning av rördhet av den….)

3 comments on “Nio år och en hel härlighet”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *