Bild 2015-01-24 kl. 09.58

Haha det är kul att jag kan vara så himla duktig på att blogga...i några dagar. Sedan händer något och då lägger jag ner allt. Inte riktigt medvetet det har bara blivit så. Ni vet saker händer i livet, och så skyller jag nästan allt på min SEGA mobil för jag pallar inte använda den mer än jag måste så då blir det inget bloggande av på den.

Jaja men skit samma. Det är så det är med mig, vi får väl bara acceptera det hele allihopa. dessutom har jag rätt mycket att stå i nu inför premiären på föreställningen på Tisdag. Det är verkligen ett sånt himla pådrag! Och det ska bli så KULI. Jag berättar mer sen om varför det är ett sådant pådrag, vet inte riktigt huruvida det är hemligt eller inte nämligen.

Men idag jobbar jag inte i alla fall, näppe idag ska jag på brunch på Berns asiatiska nu på förmiddagen. Jag har väl tjatat hål i huvudet på er om det, men alltså EFTERRÄTTERNA!!! Jag har preppat min kropp ända sedan igår kväll, gått och dragit och töjt i min mage så att så mycket gottis som möjligt ska få plats i den. Efter brunchandet är det mycket troligt att jag drabbas av matkoma så då blir det lite paus, men sedan möter jag och Tjompen upp Vilda för lite middag och sedan teater. En njutig lördag alltså!

Hoppas ni har en fin lördag allehopa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *