IMG_4593
HAR DU ?
Folköl i kylen: ja en kvarglömd från någon fest
Något husdjur: katt gånger 2
Någon favoriträtt: allt med ost
Puder på dig: nej jag fattar inte det här med smink riktigt, varför puder?
Några framtidsplaner: sätta upp nya gardiner. Varför har ingen sagt att våra är fett tacky?? Och så ska jag så frön!
Någon sjukdom: hoppas inte :/
Gymkort: på friskis
En homosexuell kompis: mja
Duschat idag: japp alldeles nyss, annars kan det ibland gå rätt många dagar mellan gångerna pga glömmer bort
Någon kompis som snarkar: högst troligt eftersom jag har vänner som börjar bli rätt gamla…
Någon vän som spelar i ett band: ja flera stycken!!
Några mvg:n: i massor! Mvh prestationshenen
Någon som förstår dig: Jag har flera som förstår mig bra, och en som förstår mig fullt ut jämt alltid.
Något beroende: socker och bekräftelse
Fikat idag: kaffar varje dag, räknas?
Nagellack: svart som natten och min själ
Någon vän som bor i ett annat land: ja tyvärr :// KOM HEM!
VEM ? …
Avskyr du: Jimmie Åkesson
Delar du mest minnen med: min tvillingsyster eller Tomas.
Stör du dig på: Paolo Roberto,
Gosar du med: mina katter
Lagar mat: mest jag men Tomas börjar ändå steppa up his game.
Diskar: Tomas nästan bara. Hihi.
VILKEN ? ..
Tidning läser du: Lokaltidningen här i hökis. Alltså nyhetsvärdet i artiklarna!!
Buss åker du oftast: 2:an till och från karl den tolftes torg
Dag fyller du år: 6 mars
Årstid föredrar du: vår och sommar såklart allt annat är bananas.
Stad är du uppväxt i: Årsta(d)
VAD ? ..
Gör du nu: datar i soffan och ska snart gå till jobbet
Gör dig till en bra människa: att jag skänker pengar till välgörenhetsorganisationer, och att jag försöker se människor.
Gör dig till en dålig människa: överkonsumtion, att jag kan vara snabb på att döma och svårt att förlåta.
Vill du arbeta med: att skriva.
Är roligast just nu: Girls. Kanske. Jag är jätteefter i denna säsong..
Har du på dig nu: randiga långkalsonger från polarn och pyret och en tröja med jasmine på som jag haft sedan jag var under 10 år.
Har du för smink idag: Just nu inget alls, men inom en snar framtid kommer jag att ha foundation, mascara, rouge, concealer, ögonbrynsmascara…kanske festar loss med eyeliner?
Äger du för skor: ALLDELES FÖR MÅNGA! Har svårt att göra mig av med saker trots att jag inte använt dem på flera år………
Har du för storlek i skor: mellan 37 och 38
Läser du för bok: allegiant, alltså sista delen i divergent-serien. Har hållit på med den sedan i somras….ehehehhehe. Har läst en del andra emellan. Jag vet inte vad det är som är så svårt med att läsa den bara??
Ska du göra nu: Klä på kroppen kläder, sminka ögat, borsta tänderna och åka in till t-jarlen och handla och sedan ta en taxi till jobbet med det inhandlade. Mvh ska köpa tio liter mjölk minst.

2 comments on “Nu är det dags för lista!”

  1. Nä, frågan ”har du en homosexuell kompis?” gillade jag inte 🙁 Upplever den som exotifierande, i egenskap av homo. Jag blir liksom alltid det där exotiska inslaget i det ena eller andra gänget, jämförbart med ”kompis som spelar i band” (förutom att hen förhoppningsvis har VALT att spela i band), rätt tröttsamt 🙁 OBS! Inget personligt mot dig, vet att du har vettiga åsikter osv och att inte du har gjort listan, men den frågan var inte nice, den var bice 🙁

    • Åh jag håller med dig till fullo! Och jag kände väl när jag svarade på listan att det var en himla dum fråga, därav mitt ickesvar ”mja”. Men alltså ändå sjukt att tanken inte går längre, så att jag kanske istället skulle tagit bort frågan helt, eller alternativt problematiserat kring den så som du gör i kommentaren. Som du säger, jag vill gärna tänka att jag har vettiga åsikter osv men ändå reagerar jag inte mer på frågan än att tänka att den är konstig. Alltså vi är SÅ sjukt inkörda i heteronormen så det är läskigt. Tack för att du reagerade och kommenterade och fick mig att tänka till ännu mer och förhoppningsvis stoppa mig från att lika icke reflekterande svara på en sådan fråga igen! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *