ÄNTLIGEN är tentan inlämnad! Bara 1000 tecken inklusive blanksteg för mycket. Ja döda mä då, jag skar ner från en bra tenta på 10.000 till en rätt bra tenta på 8000 så jag gjorde verkligen mitt bästa! Så nu är det dags för myz i soffan med godis och Tjomp.

Bild 2014-02-28 kl. 21.18 #5

Ja godisskålen var såklart inte sådär nästan tom från början utan vi har redan satt i oss större delen av gobitarna, så nu mår jag illa och vill bara lägga mig i sängen med värmedynan på magen……är alltid en lika kul sambo jag…

I helgen ska jag som sagt jobba på HM-jobbet. Najsbajs med pengar, hoppas att det också blir najs att jobba och inte bajs. Orkar inte med mer bajs, eftersom jag rätt stor del av dagen idag suttit på toaletten. Råkade äta något som min mage bara skrek ”neeeeeeeeeeeeeeeej” till. Det skulle min lärare veta va, att tentan hon nu ska läsa till stor del skrevs på en toalett……….hehehhheee. Ja vad gör man? Tentan skulle ju liksom in idag. Bajsa bör man annars dör man vettni.

HA EN FIN fredagskväll och helg! NJUUUT NU!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *