Nu när det är vår ute bör det också vara vår inne, det är ett gammalt djungelordspråk. Har ni inte tagit bort julstjärnan ännu är det alltså läge att göra det nu (jag tog bort vår i förrgår……) och istället föra in våren med en varm hand in i hemmets härlighet. Detta kan med fördel göras med blomster i olika former. Jag dödar i princip alla blommor som kommer i min väg, ni kan kalla mig Yrsa the flower slayer, så jag har en förkärlek till snittblommor och denna period speciellt tuplaner!

Såhär blommigt och vårigt är det i valda delar av vår läggis just nu. Jag älskare!

20140307-153945.jpg

20140307-153952.jpg

20140307-153959.jpg

20140307-154006.jpg

Förgätmigejen är den jag fick av Tomas igår och den lilla vasen här på sista bilden fick jag också av gullisen. Jag älskar att ha bemärkelsedag och få en massa kärlek i olika former.

Utöver vårattiraljerna ovan i har vi också andra vårnära detaljer i hemmet såsom grus i hallen och katthår överallt (de fäller ju när värmen kommer) men dessa lät sig inte fångas på bild…………såattee ja.

2 comments on “Nu är det vår här i vårt hus, våren är kommen hopp falrallala”

  1. Åhh vad fint med små fina detaljer! Älskar framförallt strössel skålen och enhörningen på sockerbittarna eller marshmallows. Verkligen fint och såklart alla fina vår tecken.

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *