Haha ett sådant skämt. ”Nya tag”. Det är inte många tag som kommer bli tagna här inte. Imorse vaknade jag vid halv fem och kunde inte somna om på ert bra tag. Ryggen gjorde ont och hela ansiktet kliade och snoret rann men ögonen var pigga. Efter ett tags vändande och vridande i sängen tog jag mina saker och gick till soffan istället där jag drack ett glas mjölk och försökte läsa lite.

  
Efter typ 45 minuter somnade jag om så jag lyckades skrapa ihop någon timma sömn till. Sedan klockan sju ringde min väckarklocka för idag har jag en sjukgymnasttid inbokad nu vid nio. Jag är fortfarande helt kliig i ansiktet och näsan och börjar känna att huvudet känns tungt som en sten, så efter detta blir det bums hem igen och vila. Inte så stor skillnad från mina vanliga dagar iofs :))))) Jaja, jag hoppas VERKLIGEN på underverk från denna sjukgymnast! Tänk om hon kan fixa till min rygg!!! Så pepp.

   
 

3 comments on “Ny vecka med nya tag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *