Igår var det ju nyårsafton här också, precis som hemma i Sverige, fast vårt nya år kom tre timmar tidigare än ert. Ha! You snooze you lose!

Min outfit har ni ju redan sett, så den enda bild vi har förutom den är den här på ballongnätet som hängde över restaurangen.

20140101-175119.jpg

Till att börja med var det bara jag och Yrsa och en familj som satt i restaurangen och vi blev oroliga att inga andra skulle komma. De hade ju satt upp ballonger och gjort det så fint och så var typ 13 bord tomma :'(

Men så kom de, italienarna! En sten släppte från våra hjärtan och vi åt en trevligt och rätt så god nyårsbuffé.

Vi njöt av tonerna från ett enmannaband, något ni också kan göra om ni följer mig på Instagram, och satt längre än vi någonsin gjort vid middagen.

Runt halv tio gick vi en sväng tillbaka till huset och hängde där till fem i tolv. Det kan hända att jag sov en smula…
Vid tolvslaget gick något fel med ballongnätet så det gick inte att utveckla utan ballongerna bara hängde där i taket. Det verkar vara någon tradition att smälla ballonger, så det började de göra istället och då vecklades nätet ut och resten av ballongerna föll ner och blev smällda de också.

Raketer verkar dock inte vara någon tradition utan vi såg bara en som var fasligt lik en nödraket. Hoppas det inte var en på riktigt för ingen verkade bry sig.

Halv ett låg vi i bingen och ganska snart efter det sov vi som de små grisar vi är!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *