Som jag skrev om för något inlägg sedan var jag ute och shoppade lite igår, och hem kom jag med en ny bok, en inpackning till mitt svintohår, en byxa, en mössa, en t-tröja och en tjocktröja. Klädutmaningen kan vi alltså kalla än mer misslyckad än innan, då jag inte lyckades använda mina gamla kläder. Men jag är ju bara människa jag med. Jag får ge mig på det igen nu efter denna shopping (och efter att jag shoppat upp de presentkort jag fick i juleklapp på diverse klädbotiquer) och ska då också göra en seriös jävla rensning där jag rensar bort allt det där jag verkligen känner ”neeeeeej” när jag försöker övertala mig själv att ta på det.

I alla fall. Idag invigde jag byxan och t-tröjan dagen till ära. Har inte vågat mig på magtröja, och vågar det knappt än men jag försöker ignorera den osäkra känslan och ha på mig det jag tycker är fint rätt och slätt. För jag tycker det är så HIMLA fint med magglipa. 90-talet här är jag!

20140111-224002.jpg

20140111-224218.jpg

Skönt med hög byxa så att lillmaggen får plats att jäsa!
20140111-224228.jpg

(obsobs alltså jag vet att bilderna är extremdåliga. Alltså helt sjukt tamejfan, jag måste börja fota med den riktiga kameran igen)

3 comments on “Nybrallan och nytröjan”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *