Jag har trott att det bara är magen som vuxit på mig men HAHA jag provade lite gamla kläder hemma och märkte att det är hela bäckenet och magen som blivit större. Så det är minst sagt lite tomt på plagg i mina garderober som jag kan sätta på mig. Med anledning av detta var jag på Monki och HM härom dagen och lät pengarna rulla för att försöka hitta något bra och bekvämt att klä min växande kropp i.

De senaste åren har jag haft en stil som absolut inte framhävt min mage och överkropp pga komplex, men nu känns det som att jag måste ha lite mer tight på överkroppen för annars ser jag ut som svampbob fyrkant. Och så tänkte jag också på plagg jag skulle kunna ha även efter graviditeten. Nog pratat, låt oss titta på kläderna istället (lite halvbra ljus på bilderna men hallå det är november).

klanningrod1

Ribbad vinröd klänning som är hög i halsen från HM för 199 kronor (inte riktigt lika genomskinlig irl som på fotot..).

svartkimono1

svartkimono2

Svart kimono, vill jag kalla detta i alla fall jag vet inte riktigt vad ni säger, från Monki för 400 spänningar. Den är i typ sammet, men det syns inte riktigt på bilderna förutom nere i högra hörnet, där glänser sammeten till. Den är bekvämt tung och har fickor på och är perf!

svartklanning1

Svart storribbad klänning från Monki för 150 kronor (tror jag? eller kanske 200). Också lite hög i halsen men inte riktigt lika hög som den vinröda.

glitterkimono1

glitterkimono2

Och så ännu en kimono från Monki. En glittrig historia med band en kan knyta i valfri höjd och med slits i sidan så den kommer passa oavsett storlek. Jag tror att denna kostade 350 kronor.

Sist och också minst har jag ett par gravidstrumpbyxor på mig på alla bilder som är 100 denier från HM. Men de vill jag tyvärr inte alls rekommendera för det har gått maskor på dem uppe vid magen redan efter en användning. Jag skulle reklamera om jag orkade men det känns som ett för stort projekt (haha).

Jag känner mig fortfarande rätt obekväm i att ha tight över magen och så känner jag mig rätt obekväm i kroppen över huvud taget..men jag tänker att magen kommer ju inte bli mindre så jag försöker embracea den och stilen också. Och härom dagen när jag hade den vinröda klänningen på mig så sa en jag inte alls känner att jag var så vacker och strålande, så det är ju verkligen ett sätt att fiska komplimanger från folk som tycker graviditet är vackert ::)))

14 comments on “Nyinköpt gravidstil”

  1. hallå, du är ju skitsnygg ju!
    Kan meddela att jag investerat i prick likadan klänning samt kimono och de går alldeles utmärkt att använda som o-gravid. Hurra för dig och din snygga stil!

  2. Inte för att utseendet alls är så viktigt så är du ju suuuuuperfin! Vad tråkigt att du inte känner dig bekväm riktigt för du strålar *tindrar med ögonen*. Tycker du ska bli bekväm bums 😀

    • Åh tack vad gullig du är. Utseende är ju so sagt inte viktigt men jag blir ändå jätteglad för din komplimang <3 Speciellt nu när jag inte riktigt känner igen mig i min egen kropp suger jag verkligen åt mig komplimanger som en svamp:))

  3. Klänningarna var verkligen så fina! Måste inhandla den röda själv! Är det något ”svårt-att-få-tag-i-hm-plagg” eller vet du vilken avdelning den tillhör?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *