Som utlovat kommer här en bild på gårdagens shopping. Farsta centrum har ju inte världens bredaste utbud av varken det ena eller det andra, men det är kanske också min plånboks räddning. Jag är rätt ofta och tittar in i butikerna efter nyinkomna bebiskläder, det har liksom varit exakt samma saker i flera månader nu känns det som? När kommer vår och sommarsakerna?!?! Jaja parantes.

Det jag stoppade ner i min lille shoppingpåse igår var en pyjamas från Åhléns (som jag tror är rätt ny iaf?) med elefanter på <3<3<3<33<3<3 och en kalender till mig från Lagerhaus.

Jag har kanske egentligen inte jättestor användning för en kalender i år. Dels kommer jag ju inte direkt ha EN MASSA saker att komma ihåg och boka in, och vi har också en kalender uppsatt på ytterdörren som är för både mig och Tomas eftersom vi har så mycket gemensamma aktiviteter nu med bebisarna. Men jag har haft en kalender varje himla år sedan 2001 och kände grav separationsångest från min identitet som ”en med kalender” så jag köpte en ändå.

Som en medelväg blev det denna ändå billiga, som inte är så himla fin inuti men desto finare utanpå. Citatet påminner mig så otroligt mycket om min gymnasietid när jag lyssnade sönder Marit Bergmans skiva 3.00 am serenades där det finns en låt som heter just ”this is the year”. Den lyssnade jag högt högt på i mina ufolurar och önskade så att det skulle vara sant som hon sjöng, att ”This is the year it all will happen. It’s finally here, what I have been waiting for all of my life. This year I will do everything right. This year is mine”. Som jag skulle uttryckt det då ”jag vill ha ett liiiiiiiiv”. Och visst blev alltid bättre i gymnasiet, och sedan ännu bättre efter gymnasiet. Gud tänk om jag hade vetat om hur otroligt många roliga och underbara stunder jag skulle ha framför mig, och hur mycket jag skulle känna allt det där jag önskade så högt. Skratt och tillhörighet och acceptans och kärlek och ett sammanhang osv. Livet är fint hörrni, det får vi inte glömma <3.

Förutom dessa två finfina saker har jag också gått bananas och beställt två saker från www på sistone som borde dyka upp i brevlådan snart. Jag blev tokig på att kunna ha på mig cirka inget alls och beställde dessa leopardiga leggings från Boob

large

och så blir jag tokig på att kunna ligga i cirka ingen bekväm position och beställde en sådan här gravidkudde

gravidkudde_8883_barbro_ny-450x450

HAHHAHHAHAH alltså sån sjuk sak att köpa, och känns otroooooooligt dumt att slänga en massa (för de kostar verkligen mycket) pengar på en himla korv att sova med. Men kan det göra att jag kan ligga mer bekvämt får det faktiskt vara värt det! Detta kan verkligen sorteras in i en sådan där sak jag i början av graviditeten fnös åt och tänkte att jag absolut inte skulle köpa pga kändes bara som en sådan där köphetssak som folk i pregnant tillstånd ”bara måste ha” tillsammans med andra sjukt överskattade saker som onödigt glassiga vagnar, bedside crib och märkesbebiskläder. Jag tror ju fortfarande på att hålla igen och inte köpa bara för att köpa en massa saker och att det finns en hel del en klarar sig precis lika bra utan, men en del av sina föreställningar får en helt klart omvärdera.

Det var det senaste på shoppingfronten för min del.

4 comments on “Nyshoppat”

  1. Bästa köpet med sån kudde! Min mamma sydde en variant åt mig och utan den hade jag sovit betydligt sämre. Kändes dock som en extra person i sängen i början, haha. Hoppas du gillar din lika mycket som jag gjorde. Å tack för superbra blogg!

  2. Mitt sämsta köp när jag var gravid med tvillingarna var den svindyra amningskudden som tvillingklubben tyckte var så nödvändig. Använde vanliga kuddar istället som jag pulade upp på varsin sida om mig, supersmidigt. Den kom dock till användning senare när de var sjuka och behövde sitt-ligga på natten.
    Ha en skön kväll med era små vildingar:)
    Ma

  3. Smart att tänka så tycker jag :). Jag hittade en sån gravidkudde på blocket för 100 spänn när jag var preggo och oj som jag använde den under den graviditeten och under denna. Hjälper mycket mot foglossningen och det onda nattetid.

  4. Haha jag har aldrig varit gravid men älskar mina kompisars gravidkuddar och tänker lätt att det är det första jag skulle köpa om jag blev med barn! (Okej inte första, men typ 😉 )

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *