Godmorgon!   
Det har blivit SÅ mycket rostemackor i min mage denna höst. Först för att jag knappt kunde äta något annat än rostat polarbröd med smör på men sedan bara pga att det ju är himla gott och väldigt lätt och smidigt. Men, nu med det nya året vill jag förnya mig lite. Vara mer spännande i mina frukostar.

 Jag vet inte om dagens frulle bestående av knäckemackor med avokado och jordnötssmör och banan tillsammans med en passionsfrukt och ett glas lemonad är så himla spännande men det är i alla fall inte två rostisar med marmelad eller honung på. Jag vill känna att jag får i mig mer energi, mer nyttigheter, mer grönt och sådant. Jag tänker mig smoothies och rolig gröt och ägg (som jag äntligen kan tänka mig att äta igen) och mackor med spännande pålägg osv. Sedan kommer ju inte rostisarna uteslutas helt för det är ju asgott. Men variation är ledordet! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *