Min kräm från Kiehl’s är ju tyvärr slut, rest in peace dearest, så jag har behövt fixa någon ny liten kräm tills vidare. Det störiga är ju att varken tvätten eller det lilla serumet är slut utan bara krämen. Vill en byta märke och testa något annat vill i alla fall jag göra slut på allt i flaskorna och burkarna. Jaja det är väl ett i-landsproblem om NÅGOT.

I alla fall. Krämen är slut, och härom månaden var jag på någon utförsäljning med min kompis Katinka och köpte detta kit från Dermalogica för 200 spänn. Värt!

20140324-211612.jpg

Så detta ska jag testa nu. Tvätten använder jag inte eftersom jag vill göra slut på Kiehl’sen först, men allt annat använder jag. Det känns som ett litet laboratorium i mitt badrum om morgnarna med alla olika smörj och spray och mojs. Det ska bli spännande att se om jag märker någon skillnad i hudkvalité, till det bättre eller sämre. Jag har ju ogillat dermalogica förut, men nu kanske jag kommer älska det. Vem vet, det kan bli lite hur som helst det här. Jag har ju också alldeles precis nu i dagarna slutat äta mina hudpiller också (WOOHOOOOOO!!!!) så det kan ju hända spännande (läs ovälkomna) saker på grund av detta också. I de bästa av världar fortsätter min hy bete sig som en A-student och blir mycket mycket mindre torr. Jag håller tummarna!

Stay tuned för fortsatt spännande hudinfo!

2 comments on “Nytt för huden”

  1. Hei Yrsa!
    Tenkte bare tipse deg om en ansikskrem som har gjort UNDERVERKER for min slitne acnehud. Den er fra la roche possay og heter redermic r. Jeg bor i Norge,og her finnes den ikke på apotek, men jeg vet den er å få kjøpt i england og frankrike b.la. Også på nettet selvfølgelig. (f.eks her:http://www.escentual.com/la-roche-posay/face-care/anti-ageing/lrpredermicr001/) Den fungerer også perfekt for sensitiv (känslig….;)) hud. Egentlig er det en anti-age krem, men retinol har vist seg å være effektivt på kviser og kvisearr også. Jeg har brukt denne fantastiske saken i snart en uke nå og…..ingen kviser so far!!! Huden viker også mer happy og mindre tørr! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *