Jag vill inte uppmuntra till konsumtionshets men alltså det finns så himla mycket fint i affärerna just nu!!! Jag skyller mina inköp på att Märta och Lilly ju, till skillnad från mig, faktiskt behöver kläder. De får ju annars gå (eller ja bäras) omkring nakna eller med smutsiga kläder för vi har inte så många ombyten. Fast när jag tänker efter behöver jag också nya plagg för det är rätt så få i min garderob jag kan ha, hela mellandelen på kroppen är ju något förändrad efter att ha förvarat två barn i nio månader.

Här är de senaste inköpen som gjorts för Märta och Lillys räkning. De översta är från Lindex (som verkligen uppat sitt game) och från Åhléns. Alltså fiskbyxorna!! Och t-shirten! Allt från Lindex är dock lite för stort. Våra små risgryn drar fortfarande storlek 50-56 trots deras dryga två månader, och de flesta kläder på Lindex börjar på 62 men bra att ha något att växa i osv. Och så tänker jag att det inte gör så mycket att tröjorna är lite oversize.

Och dessa nedan är från hm. Jag älskar dom små shortsen och overallen (som jag sett är väääääääldigt lik en från mini rodini) allra mest.


Pärtan och Lillbert kommer bli så jädra tuffa och fina i dessa plagg alltså!

3 comments on “Nytt i barngarderoben”

  1. Har ni olika kläder till småpuffarna eller delar de lite på allt? Jag tänkte på det yrsa skrev förutom vikten i att de behandlas som två olika individer. Eller tänker ni att de är så små nu att det inte spelar så stor roll? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *