Jag hade ju lite bloggångest härom dagen och bad er högtidligen om guidning och hjälp med vad vi ska skriva om. Den som gav den bästa feedbacken skulle få ett litet läppstiftskit från Make up store också!! Jag är inte snål inte, det kan ni inte beskylla mig för! Och nu kommer stunden ni alla har väntat på….!!!! EN VINNARE HAR UTSETTS!!!

 

 

Och vinnaren av det fina priset äääääär……………..

 

 

….

 

……

 

 

………………

 

….

EMMA!!!

Jag kände att hennes ambitionsnivå var väldigt utmanande för oss och att hon verkligen kapslade in mycket av det som jag och Tomas är. Så grattis Emma! Mejla till den där tacksomfan-mejlen om du vill inkassera ditt pris! Grattis grattis hälsar skon!

2 comments on “Och vinnaren är….”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *