Brothers, sisters, everybody sing. Gonna bring the flavor, show you how. Gotta question for you better answer now, yeah…

(för riktigt ordentlig stämning: tänk er mig sjungandes detta inklippt i en tafflig 90-talsvideo utklädd till monster tillsammans med mina andra fem balla monsteraktiga men samtidigt sjukt snygga kompisar som kan dansa gudomligt)

Ja det är sant, nu är jag tillbaka från min paus. Instagram har jag varit tillbaka på i några dagar redan men nu gör jag alltså min storstilade entré här i bloggen igen. Jag är fortfarande inte helt ”återställd” och det kommer jag nog aldrig att bli. Det är något visst med besvikelser och sorger som känns som att en del av en själv har rivits ut ur kroppen med våld. Men nu är jag i alla fall fungerande igen och den värsta chocksorgen är borta.

SÅÅÅÅÅ JAG ÄR TILLBAAKAAAA!!

Bild 2015-04-12 kl. 14.32 #7

Så nu kommer ni få följa med på the exiting life of Yrsa igen *tjohorop*. Vi kan ju börja med dagens spännande händelser. Jag sitter vid köksbordet och dricker te ur min nya muminmugg och försöker söka jobb och sjunger högt med i Britney Spears alla hits. Brittan är leadsinger och jag lägger stämmorna. Bild 2015-04-12 kl. 14.33 #2

Tack för alla fina kommentarer här på bloggis och på insta och i privat. Alla som bryr sig och visar det betyder mycket <3

Nä nu måste jag ta tag i det här med jobbsökandet och wailandet. Det kommer inte göra sig själv. Har ju hört på stan att behovet av lärare är stort, men samtidigt känns det generellt som att andra lärare jag känner söker en hel drös med jobb och bara får gå på intervju på ett fåtal av de sökta så jag ska scanna av alla annonser som ligger ute och söka allt jag känner kan vara något för mig. Nu kör jag ba!

22 comments on “Oh my god I’m back again”

    • Ja det är himla tråkigt och tradigt att må sådär, känns som att det borde vända helt om snart och bara bli guld och gröna skogar. MEn tack för pepepn!!

  1. Kul att du är tillbaka Yrsa! Jag har också saknat dig och dina inlägg som de andra här! Hoppas att hjärtat känns lite lättare iallafall.

  2. Åh välkommen tillbaka! Jag har saknat dina inlägg. Dom ger så mycket igenkänning och fniss!! 🙂
    Jag hoppas att det känns bättre snart med vad det än är som har hänt.

  3. Väldigt kul, bra och mysig blogg och grymt att du är öppen med att allt inte funkar klockrent precia alltid! Hjälper många som själva kämpar med små som stora problem…tex mig själv. Uppskattar verkligen din öppenhet! Kram och välkommen tillbaks!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *