Ojdå, så glömde jag ännu en gång bort att bloggen finns. Eller snarare kanske ignorerade den lite. Förlåt försummade lille webbplats. Jag har mått rätt konstigt de senaste dagarna och känt mig utmattad och som att min hjärna inte riktigt sitter i mitt huvud utan på sniskan någonstans. Det har bidragit till tystnaden, och det hemska hemska hemska som hände i Paris har också gjort mig lite förlamad. Jag har så svårt att veta hur jag ska hantera det som händer i världen, och då pratar jag inte bara om Parisattentaten såklart. Jag blir så otrolig berörd och så rädd, men samtidigt känner jag att jag håller en reflexmässig distans till det hela. Jag kan liksom inte låta det ligga innanför huden och skava. Och så känner jag mig så otroligt egoistisk och privilegierad som ens kan handskas med det så. Samtidigt skrivs det kloka ord på olika ställen om att en måste fortsätta leva sitt liv och inte låta rädslan vinna, och det är väl det kanske försöker göra. Men samtidigt vill jag inte bara ignorera allt skit utan göra något, hjälpa till, motverka osv. Ja det är sammanfattat svårt att hantera det tycker jag, och svårt att bara blogga på som vanligt också såklart och verka helt oberörd eller obrydd.

Saker som hänt under tystnaden är i alla fall att:

  • Vi har köpt en vagn (!!!!!!) och bilstolar. Det första stora inköpet till bobbertarna, men för mig känns det inte verkligare för det. Vagnen är inte heller något vi hämtade på en gång utan den är bara beställd. Så det enda vi fick med oss hem var en av bilstolarna som nu står i min garderob för att inte katterna ska boa in sig i den.
  • På IKEA köpte vi in en hel massa sådana där kräklappar som så många av er tipsade om (tack). Det känns som ett helt enormt lager med 40 stycken, men efter kommentarerna tror jag att de kommer komma till användning.
  • I söndags var vi och tittade på ett radhus. Vi har ju sagt att vi ska bo kvar men det här var ett väldigt spontant infall. Det var väldigt mysigt, men jag får samtidigt ont i magen av att tänka på den stora utgiften och det stora i att flytta från vår fina fina lägenhet vi bott i så länge. Men det är kanske inte ens möjligt, vi håller koll på budgivningen.
  • Jag har gjort en förändring i min arbetssituation som gör att jag förhoppningsvis kommer ha det bättre på jobbet om dagarna. Jag är stolt över att jag tog tag i det hela och tog mina känslor på allvar.
  • I kombination med den utmattade känslan, tröttheten och den märkliga känslan att hjärnan inte är med så har jag också känt mig väldigt yr de senaste dagarna, och igår när jag var på väg till jobbet kändes det som att jag höll på att svimma på tunnelbanan. Och härom dagen kräktes jag jättemycket första gången på några veckor. Jag ska till mvc imorgon och kolla upp det hela.
  • I söndags bakade jag och några kåmisar och syskon lussebullar. MmmmmMmMMmmm! Jag har ätit två om dagen sedan dess :—))))
  • Har funderat mycket på min frippa de senaste dagarna, sådär som jag alltid gör ungefär varannan-var tredje månad. Ska jag spara ska jag klippa?? Jag har en drömfrisyr som är en lite längre page med ingen lugg, allt är bara lika långt. Men jag tror egentligen inte det skulle vara så fint på mig, det är bara alltid SUPERFINT på andra. Så ska luggen kapas igen? Längden också? ÅhhhhhhHHHH. dessa kval.

Här är jag nyklippt i mars, både lugg och rätt kort annat hår. Fint ju. Men är det det jag vill???? ÅÅH. Orkar int.

IMG_9258

 

Jag ska försöka få till några bilder på mig och bobbertsarna imorgon, då är ju Tomas också hemma under de ljusa timmarna om dagen och kan hjälpa till att fota. Så då kommer veckoinlägget. Tjuiiihuu!

1 comment on “Oj det blev en paus”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *