FÖRLÅT har helt glömt bort i min tröttdvala att höra av mig till er och säga att vi är framme. Men det är vi i alla fall. Och ja framme innebär alltså hemma i hökis. SÅ himla skönt. Flygrsan var jättejobbig för mig och varken jag eller Tomas sov, så gissa om vi är trötta nu eller?! Tomas är på popaganda och jag sitter hemma i sffan och försöker hålla mina ögon öppna. Men snart går det bannemig inte längre. Min hela hjärna är så seg.

Snart ska ni få höra mer om de sista dagarna i nevvis och om vårt kort som blev skimmat. Spännanded fortsättning följer vid återgång till normal hjärnaktivitet.

Bild 2014-08-30 kl. 19.24

Kallar denna ”vaken 28 timmar and counting”

2 comments on “Oj just det vi är hemma också”

    • Nja alltså mycket för mig, men inte jättemycket i sammanhanget. Typ 1300 togs och det är ju asmycket, men det var tur att det var i slutet för i början hade vi en hel massa mer pengar på kortet som hade varit sinnessjukt hemskt att bli av med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *