weekday

WEEKDAY HAR ÖPPNAT WEBBUTIK!!!!

Fattar ni vad det betyder!?! Nu finns alla mina favoritbotiquer på nätet. HM-check, Monki-check, Weekday-check *lyxshopparn* Det finns inte så mycket än men på webbplatsen står det att fler persedlar är på G, och några fina saker hittade jag i alla fall när jag klickade mig runt!

0157118004_5_0 0158532001_5_0 0169931003_5_0

Obsobs att jag klickade mig runt betyder inte att jag köpte något. Jag bidar min tid tills på tisdag DÅ JAG FÅR GÅ PÅ VIPSHOPPING MED FEMTIO PROCENTS RABATT PÅ BÅDE MONKI OCH WEEKDAY. Wooopwwoooop. Då ska jag föra över pengar till från mitt sparkonto för att kanske köpa en ny liten byxa eller en liten kofta. ÅÅhh jag längtar!!

9 comments on “OMFG”

  1. YRSA! hur fick du ditt jobb på H&M? behöver lite tips från coachen, det hade varit alldeles underbart att få jobba där. Du är för övrigt grym 🙂 kram

    • Jag kan tyvärr inte svara roligare eller mer inspirerande på den frågan än att jag sökte……jag sökte först in i en vikarieppool som då fanns för de fyra största butikerna i Stockholm och efter någon månad i poolen så fick jag vikatiat på ”min” biutik och på den vägen är det. Jag måste haft tur som kom med i vikariepoolen flr jag hade inga speciella förkunskaper eller så, jag kunde till exemepl inte kassasystemet osv. LYCKA TILL i alla fall och kom ihåg att man kommer långt på att vara snäll och en trevlig person.
      Och tack för grymphepphen, det behövs alla dagar men kanske speciellt idag då jag känt mig lite under the weather såattsäga. Så tack <3

    • Hmm om de inte gjort om sedan jag jobbade i vikariepoolen så får man rabatt de dagar man jobbar, man får liksom köpa innan eller efter jobbet och så får man bara handla av ngn som är ansvarig. Lycka till på jobbe!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *